Een bijzonder tapeje

25-2-2016

Gelukkig kon de fysio zo snel niets bijzonders vinden, anders dan een wel heel snelle reactie op zijn gewriemel met mijn knie. Binnen de kortste keren hing er een zakje met vocht linksonder.

Met echo nog even gekeken naar de binnenkant, maar ook dat gaf niet zoveel aan. Vervolgens een stukje tape om de knieschijf iets meer naar binnen te bewegen en voorzichtig maar proberen. Nou dat werkt wel, 70 km gefietst in een licht verzet en eigenlijk geen effect op de knie. Eens kijken hoe dat zich houdt.

Binnenkort wel weer de Ardennen aanvallen op de Tacx. Ik word steeds maar weer gewaarschuwd voor de venijnigheid van die pukkels, waar begin ik aan….Bovendien hebben mijn broer en mijn schone zus verrassingen in petto, verrassingen waarvoor ik wel iets om moet rijden en een stuk of wat pukkels extra moet nemen. grafiek rondje durbuy

Dit is een route van de verrassing terug naar de originele route.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *