Floris helpt jou

Ik werk op het raakvlak van mens en organisatie en richt me daarbij op leidinggevenden en teams. Door het voeren van gesprekken, waarbij we ontdekken wat er nog meer is, kom je tot inzicht en kun je strategische keuzes maken om verder te komen. Ik help ook teams, als het bijvoorbeeld niet lekker loopt, afspraken niet worden nagekomen, men zich niet verbonden of erkend voelt en de vergaderingen te weinig opleveren.

Hieronder een lijst met linkjes naar de juiste pagina:

Ik geloof erg in diversiteit en samenwerking. Ik werk dan ook samen met diverse bedrijven. Soms in naam van, soms in samenwerking met en soms neemt zo’n bedrijf het van me over, als u en ik denken dat dat beter is.

Voor andere vragen sta ik uiteraard ook open? Dagvoorzitter nodig? Gewoon van gedachten wisselen? Nieuwe ideeën voor de school? Technisch voorzitter van een bijeenkomst? Opstarten van de samenwerking?

Bel: 0630353792

Mail: info@florisdekker.nl

of vul het contactformulier in