Goed beginnen!

Als directeur of bestuurder ergens nieuw starten? Het is een uitgelezen kans om de organisatie die zet in de goede richting, verbetering  of verandering te geven die nodig of gewenst is. Uw komst als nieuwe leidinggevende creëert talloze mogelijkheden om opnieuw richting te geven. Het is een kostbaar moment op een nieuwe school of in een nieuwe stichting. Hét moment om het meteen zo neer te zetten dat je daar de komende jaren plezier van hebt.

Ik help leidinggevenden bij die start. In regelmatige  gesprekken praten we over de organisatie, wat je aantreft en wat je plannen zijn. Ik help je ontdekken welke kansen en valkuilen er zijn, welke patronen en systemen er spelen en hoe je die zou kunnen beïnvloeden. Ik help je ontdekken welk strategische kansen en keuzes zich voordoen en wat dat van jou vraagt.  Juist in deze kostbare fase is het heel effectief om regelmatig stil te staan bij de zaken die gebe

Maak van je start een feestje!

uren.

Aan het einde van je eerste jaar heb je piketpaaltjes gezet, in beeld welke patronen er zijn en weet je welke interventies je kunt plegen. De duur en lengte van de bijeenkomsten en het traject hangt erg af van de vraag en de situatie. We beginnen dan ook met een intake.

 

Ben je een startende directeur of bestuurder? Of heb je een startende directeur of bestuurder? En je wilt dat een goed begin het halve werk is? Neem dan contact op met Floris Dekker:

Bel: 0630353792

mail: info@florisdekker.nl

Of vul het contactformulier in