Floris als reisgenoot

Ik werk op het raakvlak van mens en organisatie en richt me daarbij op leidinggevenden en teams. Door het voeren van gesprekken, waarbij we ontdekken wat er nog meer is, kom je tot inzicht en kun je strategische keuzes maken om verder te komen. Ik help ook teams, als het bijvoorbeeld niet lekker loopt, afspraken niet worden nagekomen, men zich niet verbonden of erkend voelt en de vergaderingen te weinig opleveren.

Hieronder een lijst met linkjes naar de juiste pagina:

Ik geloof erg in diversiteit en samenwerking. Eén van mijn doelstellingen als zelfstandige is het van toegevoegde waarde kunnen zijn voor scholen, besturen en instanties. Soms wordt die toegevoegde waarde groter door er een ander bij te halen.


Werken met groepen, groot en klein is waar ik energie van krijg. Belangrijkste reden waarom ik gestart ben als meester van groep 8 en nu als zelfstandige veel met groepen werk in de zorg en het onderwijs. Ik zit graag bijeenkomsten voor en help je goed, met plezier en volgens afspraak door de dag(en) te komen, van klein tot groot. Ik draag zorg voor een vlot programma, rijg de onderdelen aaneen, denk vooraf mee over een goede opbouw en een afwisseling in activiteiten en ik help mee de losse onderdelen te verbinden. Als bonus vertel ik je mijn observaties van het groepsproces en patronen die ik gezien heb.

Bel: 0630353792

Mail: info@florisdekker.nl

of vul het contactformulier in