Organisatieadvies

Ik ken het maar al te goed. Ingewikkelde strategische kwesties die je graag even wilt bespreken. Of keuzes die je moet maken, maar welke. En wat moet je nou met die bestuurder van je collega stichting die steeds in je vaarwater zit? Hoe ga je om met Raad van Toezicht die regelmatig op je stoel klimt of geen vaste koers vaart? Hoe trek je het gesprek met de GMR of MR weer vlot?

Sommige kwesties kun je prima bespreken met mensen in je organisatie. Maar sommige bespreek je liever met mensen met wie je verder niets hebt. Dan is het fijn om iemand te hebben die je probleem begrijpt en (h)erkend en en met je kan ontdekken wat er nog meer is en welke keuzes er zijn.

Ik ben bijna 20 jaar leidinggevend geweest in het onderwijs, van bouwcoördinator tot Voorzitter College van Bestuur. Graag laat ik je gebruiken maken van mijn kennis en ervaring om je verder te helpen met kwesties die je liever buiten je organisatie bespreekt. We kunnen incidenteel afspreken, op afroep of met enige regelmaat. Het kost je 125E per uur en 0,35 ct per km reiskosten ex BTW.

Bel, mail of vul het formulier in.